Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

O Nαπολέων



Κύριε Δήμαρχε τελικά θα μας τρελάνετε; Θέλετε με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσετε όσους σας καταλογίζουν ότι ενδιαφέρεστε αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για την επικοινωνιακή σας πολιτική;
Να επιβεβαιώσετε όσους σας κατηγορούν ότι είσαι ένας «πολυπράγμων» Ναπολέοντας, χωρίς ουσιαστικές πολιτικές ικανότητες και όραμα για την πόλη.
Μόλις χτες διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι η πρωτοβουλία δενδροφύτευσης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας ήταν μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου και όχι σχεδιασμός δικός σας, παρότι αυτό διατυμπανίζατε με χιλιάδες αφίσες, προσκλήσεις και ανακοινώσεις. Γιατί κ. Δήμαρχε αντί να φροντίσετε να καθαριστούν και να πρασινίσουν ουσιαστικά τα πάρκα και οι πλατείες της πόλης μας, φροντίζετε να καπελώνετε ανεξάρτητες πρωτοβουλίες; Ποιοι επικοινωνιακοί πολιτικοί σας σύμβουλοι, σας ωθούν σε τέτοιες κινήσεις; Γιατί ακόμα και με επίσημες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου, προσπαθείτε να καρπωθείτε πρωτοβουλίες άλλων; Ευτυχώς που από το απόγευμα ήδη της Κυριακής, συνάδελφοι bloggers, φρόντισαν να αποκαταστήσουν την πραγματικότητα. Άλλωστε απ’ ότι μάθαμε, τα χρήματα για τα δέντρα και για διάφορα άλλα τα κάλυψε εξ’ ολοκλήρου ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: